Over ons

Over ons

Autoglas PLUS herstelt of vervangt uw beschadigde autoruiten binnen de 24 uur. U kan op afspraak terecht in onze werkplaatsen. Bovendien handelen wij, indien u omnium verzekerd bent uw schadegeval rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij. Indien u niet verzekerd bent kan u eveneens bij Autoglas PLUS terecht en maken wij u een eerlijke prijs om uw ruit te herstellen of te vervangen.

Autoglas PLUS gebruikt voor de vervangingen kwaliteitsruiten met dezelfde eigenschappen en kenmerken als uw originele ruit. Wij geven u een levenslange waarborg op het geleverde werk, de gebruikte materialen en de uitgevoerde herstellingen, conform onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Autoglas PLUS herbergt meer dan 20 jaar ervaring in het tinten van autoruiten en is een goedgekeurd FOLIA TEC STYLING TEAM. Wij tinten uw ruiten volgens de nieuwste technieken en geven tot 10 jaar garantie op onze plaatsingen van folie. Wij tinten in onze werkplaats of mobiel bij u thuis (indien de ruimte zich daartoe leent). Wij hebben diverse tinten folie op voorraad, zowel voor voertuigen als voor huizen.

Bij Autoglas PLUS laat u uw ruit(en) kostenloos vervangen indien u een glasbraak verzekering heeft. De rekening wordt rechtsstreeks aan uw verzekerings- of leasemaatschappij aangeboden.

Bedrijfsinformatie

AUTOGLAS PLUS BVBA

Industrieterrein Rotem
Heulentakstraat 8
3650 Dilsen-Stokkem


+32 (0)89 360 000

info@autoglas-plus.be

Openingsuren

MaandagGesloten

Din t/m vrij 08:00 - 17:00 uur

Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

GeslotenMaandag

Facebook Pagelike Widget

Impressie

Wij werken samen met de volgende verzekeringsmaatschappijen

Indien u niet verzekerd bent kan u eveneens bij AUTOGLAS PLUS terecht en maken wij u een eerlijke prijs om uw ruit te herstellen of te